Ostalo

HAK upozorava: Kolnici su mokri i skliski, radovi u tunelima Mali Prolog i Kobiljača

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici, mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, a zbog veće količine vode pojedine ceste su zatvorene za sav promet.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni, izvijestio je u 22,20 sati Hrvatski autoklub (HAK) koji vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Vrata i Vrbovsko zbog opasnosti od naleta na divljač vozi se uz ograničenje brzine, pozivamo na oprez!.


Zbog prometne nezgode, slijetanja vozila van kolnika, na autocesti A1 između čvorova Karlovac i Jastrebarsko (24.km+150m) u smjeru Zagreb, savjetujemo pozorniju vožnju!

Zbog radova u tunelima Mali Prolog i Kobiljača od 12. ožujka u 9 sati do 15. ožujka u 17 sati bit će zatvorena autocesta A1 između čvora Ploče i naplate Karamatići. Obilazni pravci: za smjer Zagreb-Ploče: A1-čvor Vrgorac-DC62-mali Prolog-Kobiljača (ŽC6276)-Ploče, i obratno; za smjer Bosna i Hercegovina-Ploče: GP Nova Sela-DC62-Mali Prolog-Kobiljača (ŽC6276)-Ploče i obratno.

 

Foto: skladgradnja.hr

Tag