Grad i okolica

GUSARI KOMIN organiziraju aukciju za Kominsku bakljadu!

Udruga lađara Gusari Komin organizira na svojim Facebook stranicama jedinstvenu aukciju. Nudi vam se prilika da postanete vlasnik predivne fotografije na platnu, autorice Katarine Erceg s portala MetkovićNET. Fotografija je dimenzije 90×50 cm, a za istu možete licitirati putem komentara u njihovom postu na poveznici, tako što postavite iznos koji bi dali. U trenutku pisanja članka vodeća ponuda je Nikice Jelavića u iznosu od 400 eura.

Aukcija traje do 6. kolovoza u 23.59, a sav prihod bit će namijenjen za ovogodišnju bakljadu u Kominu kako bi istu učinili još spektakularnijom i nezaboravnijom od dosadašnjih – a svi znamo kakve su dosadašnje bakljade u Kominu.

Neka ljepota kominske bakljade zauvijek zasja na vašem zidu, znajući da ste svojim doprinosom pridonijeli očuvanju naše tradicije – poručuju iz Gusara Komin!


Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi