Ostalo

“GRAD SVOM SLAVUJU” – ne zaboravite rezervirati svoje mjesto!

Dragi prijatelji Pločanke i Pločani, Neretvanke i Neretvani, prijatelji iz susjednih županija, humanitarci diljem Lijepe naše i bijelog svijeta, LJUDI DOBROGA SRCA pozdravljamo vas,evo na samom kraju zajedničkog velikog humanitarnog projekta “GRAD SVOM SLAVUJU”.

PRILIKU ZA KUPNJU ULAZNICA IMATE JOŠ KRATKO, AKO NISTE MOLIMO VAS DA SVOJE MJESTO REZERVIRATE ODMAH, a s obzirom na brojne upite za bonovima, ponovit ćemo i na taj način akciju, kako bi svatko tko nije u mogućnosti izdvojiti za kartu, a ipak želi sudjelovati u akciji, to i ostvario,

no kako je sve počelo…


Počelo je sasvim slučajno, u razgovorima, naslanjanjem uha na jednu običnu ljudsku, ali duboku..puno dublju priču nego li je to nekoliko šturih informacija temeljenih na činjenicama iz termina zdravstva.

Priča je to kojoj se nije moglo odmahnuti rukom, zatvoriti uši, okrenuti glavu..Priča je to koja je dotakla tebe, mene, njega i svakoga onoga tko je bilo kad imao priliku pričati ili upoznati nju..našeg slavuja i borca, našu Selmu..

Rekla je tada,: ma znaš..nisam ja jedina, nije moja potreba najvažnija, ali…samo bih…(zastala je) samo bih..normalan život…
Nastavila je, onim svojim pozitivnim tonom prikrivajući zapravo ozbiljnost cijele situacije: ma dobro je, samo da mmogu pivat, zasmijat se sa svojim ljudima i ujutro se probudit, bit će dobro.
Priča je to, čiji početak ste evo čuli… sve ostalo plod je dobre volje, ljudske topline…velikog srca. Otkinuti danas od svoga mjesečnog budžeta nije niti lako, a mnogima niti moguće, ali isto unatoč tim životnim razlozima i spriječenostima, ljudski zalog Selminoj borbi nije izostao. Na tome Vam svima, od srca hvala.

Ova priča tekla je, pa ne sama po sebi, ali posredstvom onih koje nazivamo organizacijskim odborom, a ta mašinerija bila je potpomognuta podrškom svih Vas, bilo donacijom, bilo kupnjom karte, bonova ili pak jednostavno lijepom riječju podrške, koja ih je gurala naprijed.

Složno i zajedničkim snagama ovoj priči dali su opipljiv i stvaran oblik.. Zivkalo se, pitalo, hodalo okolo, vuklo na sve strane, no i svaka riječ podrške, kao i ona priča s početka, tjerala ih je naprijed.
Ne vole da ih se puno spominje, pa ćemo zasad to preskočiti, a zamoliti sve Vas da se, ako niste, uključite u ovu priču. Darivanje je ono što nas sve skupa čini ljudima, boljima i ispunjenijima i mada vjerujem da na humanitarne pozive prvotna reakcija bude gotovo ista svakome, shvativši da su to zapravo pozivi u pomoć, nečiji sos glas u nekoj borbi, reakcija preraste u javljanje na taj poziv.
E PA, HVALA VAM SVIMA ŠTO STE SE NA OVAJ POZIV JAVILI I NISTE POKLOPILI SLUŠALICU!

U ovakvim objavama strši jedna riječ, a ona je HVALA…I uistinu hvala od srca svima koji su je na bilo koji način učinili i učinit će ovu večer posebnom. Hvala svakom onom tko je podržao ovu akciju, hvala na svakom zrnu dobre volje, hvala i na lijepoj riječi podrške. Sad kad su one najkrupnije stvari organizacije, ako se tako može nazvati fizički posao koji je ispred organizacijskog odbora, sad bi valjalo uputit i riječ podrške obratiti i ljudima koji su na sav taj posao spremni.

Donatorska gala večer je u subotu, večera s više promjena jela, zabavni dio uz glazbu i aukciju slika, zapravo je i prilika da provedete ugodnu večer sa željenim društvom i zabavite se, napokon u samom našem gradu, u Pločama..a s humanitarnom notom

Ponavljamo broj računa

Banka :Privredna banka Zagreb
IBAN: HR 2923400091100092615
Za uplate iz inozemstva :Devizni račun PBZ 703000-0800000-385858
IBAN HR 2923400091100092615
SWIFT PBZGHR2X
(KOD UPLATA IZ INOZEMSTVA NAVESTI VALUTU U KOJOJ SE UPLATA KNJIŽI.. pr. USD, EUR…)
Poziv na br. 101
Opis plaćanja Akcija Grad svom slavuju – za SELMU ORŠULIĆ
OIB:03089709484

VIDIMO SE U SUBOTU U NAŠOJ DVORANI, ZA OVU PRILIKU POSEBNO UREĐENOJ, DOĐITE UŽIVAJMO ZAJEDNO U PREDBLAGDANSKOJ VEČERI

pl best
Grad Ploče