Grad i okolica

Grad Ploče sufinancira nabavu školske opreme učenicima osnovnih škola!

Grad Ploče je i ove godine osigurao u Proračunu Grada Ploča za 2023. godinu sredstva za sufinanciranje nabave školske opreme učenicima od I. do VIII. razreda osnovne škole za školsku 2023./2024. godinu.

U odnosu na prošlu školsku 2022./2023. godinu i isplaćenih 350,00 kn po učeniku/djetetu, ove godine pravo na sufinanciranje nabave školske opreme ostvaruju roditelji s prebivalištem na području Grada Ploča u iznosu od 50,00 eura po djetetu/učeniku. Kako bi ostvarili pravo na sufinanciranje roditelji su obvezni podnijeti zahtjev na propisanom obrascu nadležnoj Službi za opće poslove Grada Ploča u razdoblju od 6. rujna do 31. listopada 2023. godine.

Ovim putem želimo svoj djeci i roditeljima zaželjeti uspješnu i radosnu novu školsku godinu, a Grad Ploče će i dalje sukladno financijskim mogućnostima nastaviti pomagati učenike i studente. 


Dokumenti za preuzimanje

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi