Ostalo

Goran Kaleb natjecatelj nove Farme

U avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna, a jedan od natjecatelja je i Goran Kaleb iz Rogotina.

Najgledaniji reality show ‘Farma’, ove se jeseni vraća u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.


Hit reality show, premijerno emitiran 2008.godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, pa je tako i prošle godine, vrativši se u velikom stilu nakon nekoliko godina pauze, postigao veliki uspjeh. Dogodovštine farmera svakodnevno je u prosjeku pratilo čak više od 632 tisuće gledatelja. Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen četvrta sezona ‘Farme’ bila je proglašena najgledanijim reality showom u Hrvatskoj.

Jedan od natjecatelja je i Goran Kaleb iz Rogotina. Goran ima 28 godina, kuhar je i sportski animator. Goran za sebe kaže da je komunikativan, snalažljiv, brižan, znatiželjan, vođa ekipe, glavni zabavljač i prilagodljiv svakoj situaciji. Najveća vrlina mu je to što je društvena i vesela osoba, a mana to što brzo plane. Na sudjelovanje u Farmi se odlučio jer voli život na selu i ništa mu nije strano raditi. Voli rad sa životinjama i u vrtu. Želi upoznati nove ljude i njihove običaje. Rođen je na selu, pa mu seoske aktivnosti i životinje nisu strane. Glavnu nagradu uložio bi u otvaranje kafića, a strategija za pobjedu mu je biti svoj.

Tekst i foto: novatv.hr