Grad i okolica

Edukacije u Pločama: Digitalni marketing

Protekla dva dana u Pločama održana je edukacija na temu „Uvod u digitalni marketing i kreiranje sadržaja“.

Kako koristiti web stranice i društvene mreže za povećanje dosega i svjesnosti potencijalnih klijenata o vašem brendu? Kako nam je objasnio Krešimir Koružnjak, tajna je u optimizaciji tekstova za tražilice (SEO).

Što to znači? Ako tekstove pišemo ne razmišljajući o ključnim riječima koje naši korisnici koriste kod Google pretraživanja, informacija neće ni doći do njih. Ako i dođe, to će biti slučajno. Kada precizno definiramo ciljanu publiku, SEO nam omogućuje da se obraćamo izravno njima i tako osiguramo da naše informacije dođu do onih kojima su one baš u tom trenutku potrebne.


Nezahvalno je i pomisliti da u jednom tekstu možemo prenijeti svu kompleksnost digitalnog marketinga i SEO-a, ali sa sigurnošću možemo reći da će Vam neke stvari biti jasnije nakon ove edukacije.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi