Grad i okolica

Druga generacija pločanskih ugostitelja proslavila 52 godine mature

Druga generacija Ugostiteljske škole u Pločama obilježila je hvale vrijedan jubilej – 52 godine mature. Svečanost se održala u Spilicama, u domu Ante Rončevića, bivšeg vlasnika Mediasa u Pločama, a uz njega najzaslužniji za ovogodišnje okuplanje ugostitelja je Dalibor Eremut.

Dobra hrana i piće, te glazba, uz nezaobilazno podsjećanje na prošlo vrijeme i događaje koje su im usmjerili živote, obilježilo je druženje u Spilicama. Kako ove godine, zbog bolesti, nekoliko članova druge generacije pločanskih ugostitelja nije moglo sudjelovati na svečanosti, prisutni su se dogovorili da svake iduće godine obilježavaju obljetnicu.

Ovogodišnju su, uz Rončevića i Eremeta, proslavili: Josip Grgić, Marinko Kežić, Vinko Gradac, Ivo Despot, Josip Njavro, Damira Prnić, Nedra (Snježana) Mustapić i Veljko Rakić.


Tekst i foto: Ante Šunjić/Dubrovački vjesnik

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi