Grad i okolica

Dovršena obnova Močvare

Dovršena je obnova malonogometnog i košarkaškog terena ŠRC Močvara.

Nakon 3 mjeseca radova, kompleks je doživio temeljitu sanaciju. Tereni su dobili novu, otpornu akrilnu podlogu te novu opremu, saniran je sustav odvodnje, sanirani su zidovi, očišćene sjedalice, uređena je površina oko bućališta (početkom rujna će se srediti i samo bućalište), asfaltirane su površine oko i između terena te je zasađena trava i šest stabala maslina.

S obzirom na to da je nogometni teren dovršen prije 15-ak dana, tradicionalni turnir “Ko to more platit” neometano se održava i ove godine.


„Nakon godina dotrajalosti, Močvara je sada sportski kompleks dostojan brojnih sportaša rekreativaca u našem gradu, ugodan za korištenje i ugodan oku. Nadam se da će novi tereni biti poziv i za druge da ih počnu koristiti. Veseli me što smo realizirali još jedan od najavljenih projekata u sportsku infrastrukturu.

U tijeku su radovi na obnovi kompleksa Gusar u Kominu, a uskoro slijedi i izgradnja Rekreativne zone Banja s multifunkcionalnim igralištima za košarku i mali nogomet“, istaknuo je gradonačelnik Mišo Krstičević.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi