Grad i okolica

DONATORSKA AKCIJA ‘BEAUTY FESTIVAL’: Pomozimo udruzi Poseban prijatelj

ana vukas via facebook

Donatorska akcija ‘Beauty Festival’ održat će se 29. i 30. studenog u hotelu Hilton Imperial, a organizira ga dubrovačka humanitarka Ana Vukas. Beauty festival će okupiti vizašiste i frizere, a prikupljenim novcem će se pomoći udruzi Poseban Prijatelj, i to zaposlenjem djevojke s potrebnim certifikatom koja će pomoći djeci s poteškoćama u razvoju putem Masgutove metode integracije refleksa – pristupa koji promovira radosno učenje u djece i odraslih.

Udruga poseban prijatelj broji 45 djece i brine o djeci s posebnim potrebama, educira i pomaže njihovim roditeljima te ih savjetuje kako i na koji način mogu ostvarivati prava za sebe i svoju djecu. Pohvalno je istaknuti da je Udruga Poseban prijatelj prva u Hrvatskoj organizirala prijevoz za djecu s posebnim potrebama odnosno poteškoćama u razvoju.

29. studenog će se u sklopu Festivala predstaviti ArtDeco, Emese Backia, Temptu -air brush i Amadea Krajnović, dok će se 30. studenog predstaviti Indola, FarmaVita, Mić akademija i GMG Markus.


Program za oba dana kreće u 11.45 sati, a natjecanje vizažista i frizera kreće najkasnije oko 17 sati.
Nagrade za sve natjecatelje su osigurale akademije koje se predstavljaju, a pridružili su im se MP Professional i Subrina Profesional. Osim nagrada, svi natjecatelji će dobiti i diplomu.

Voditeljica programa je Katarina Gašić, a cijena ulaznice za Beauty Festival je 200 kuna za jedan dan odnosno 300 kuna za dva dana.

 

Tekst: www.portaloko.hr
F
oto: Facebook

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi