Grad i okolica

Dodjela ugovora pružateljima u svrhu razvoja i širenja mreže socijalnih usluga u Republici Hrvatskoj

Dana 9.listopada 2023. godine Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić uručio je 60 ugovora vrijednih više od šest milijuna eura pružateljima u svrhu razvoja i širenja mreže socijalnih usluga u zajednici.

Ministar Marin Piletić je uručio ugovor predsjednici udruge Nadi Boras i zahvalio na dugogodišnjoj suradnji s ministarstvom te trudu i zalaganju za osobe s invaliditetom.


Udruga Radost već 16 godina ima licenciju i pruža socijalnu uslugu poludnevnog boravka financirajući se apliciranjem projekata na natječaje. Ulazak Udruge u mrežu pružatelja usluga će uvelike olakšati i unaprijediti naš rad u korist osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji.

“Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se jave u Udrugu kako bi se informirali o usluzi te o potrebnoj dokumentaciji i uvjetima koje trebaju ispunjavati kako bi ostvarili ovu uslugu. Jako smo ponosni na ovaj dugo iščekivani ugovor i zahvaljujemo se svima koji se radujete s nama , koji pratite i podržavate rad Udruge Radost i naše Radosne” – napisali su na stranicama Udruge.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi