Grad i okolica

DODJELA OSKARA ZNANJA: Jedan od dobitnika i naš Jerko Matuško. Čestitamo!

Nakon dvije godine online dodjele Agencija za odgoj i obrazovanje, ovogodišnja dodjela Nagrade Oskar znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. održala se u sportskoj dvorani XV. gimnazije u Zagrebu 13. i 14. lipnja 2022. godine.

Priznanja su uručena i njihovim učiteljima i nastavnicima mentorima, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja.

Dodjelu Nagrade Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.


Prvoga dana, u ponedjeljak 13. lipnja, Oskari znanja su uručeni najboljim učenicima osnovnih škola, a među njima je bio i učenik 5. razreda naše Osnovne škole Vladimira Nazora, Jerko Matuško u pratnji svoje mentorice, učiteljice matematike Božane Radaljac.

Čestitamo još jednom našemu Jerku i mentorici Božani te im želimo još puno uspjeha!

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi