Ostalo

Dječji maskenbal u Pločama

U subotu, 7. veljače 2015. s početkom u 13 sati ispred crkve Kraljice neba i zemlje u Pločama (u slučaju vremenskih neprilika u Domu kulture Ploče) održat će se dječji maskenbal.

Ove godine Grad Ploče i Turistička zajednica Ploče u suradnji s Dječjim vrtićem Ploče i osnovnom školom Vladimira Nazora Ploče (uz sudjelovanje područnih vrtića i škola) organizira dječje maškare, po prvi put odvojene od “velikih”, odnosno od gradske povorke, koja će ove godine također biti ludo posebna, a održat će se 15.02.2015, nedjelja. O velikoj gradskoj povorci nešto više u sljedećim danima.

Zabavni dječji program uz predstavljanje skupina, kao i malu povorku moći ćete dakle vidjeti u subotu 7. veljače 2015. s početkom u 13 sati


Roditelji će u dogovoru sa svojim tetama i učiteljicama dogovoriti detalje oko dolaska i skupina u kojima će se djeca predstavljati, sve ostalo naša je briga…

Zabavni program, pregršt iznenađenja, bend sve je već spremno. Veseli nas maškarani prizori očekuju! Zabava kakvu samo najmlađi znaju pružiti!

Vidimo se na maskenbalu!
Grad Ploče