Grad i okolica

Crveni križ Ploče podijelio 44 paketa za osobe u potrebi u našem području

Zahvaljujući sredstvima osiguranim iz proračuna Dubrovačko-neretvanske županije za program Socijalna samoposluga “Košarica ljubavi” Crvenog križa Ploče podijelili smo 44 paketa za osobe u potrebi na našem području.

Svoje vrijeme poklonila nam je volonterka Branka Mateljak , te su prilikom preuzimanja paketa isti mogli kontrolirati svoje zdravlje mjerenjem tlaka i šećera u krvi.

Također veliko hvala i Grad Ploče za donaciju u svrhu kupnje rashladne vitrine za potrebe skladištenja lako pokvarljive hrane u našoj socijalnoj samoposluzi.


“Pozivamo sve građane grada Ploča koji to mogu da doniraju hranu i higijenske potrepštine. Donacije primamo tijekom cijele godine u našim prostorijama, Vladimir Nazor 20”- poručili su iz Crvenog križa Ploče.

 

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi