Ostalo

‘Blagoslovljen tek’: Bivši roker Rafo vodi novi kulinarski show

Fora je putovati Hrvatskom i upoznavati braću i sestre kojima je Bog dao zanimljive živote, kaže voditelj kulinarskog showa Rafael Dropulić (32) na katoličkom kanalu

Pobjednik glazbenog showa ‘Story Supernova’, koji se proslavio hitom ‘Ja sam Rafo’, vratit će se na televizijske ekrane u emisiji ‘Blagoslovljen tek’ na katoličkom kanalu Laudato.

– Slušam nevjerojatne priče i uživam u domaćoj klopi – rekao je Rafael, koji će subotom ulaziti u domove hrvatskih obitelji i razgovarati s njima o tradicionalnoj hrani i narodnim običajima.


– Pristao sam biti domaćin takve emisije jer, osim što sam veliki gurman i zaista neizmjerno uživam u hrani, volim i kuhati. Bojim se jedino da vaga neće podnijeti ‘teret’ slave kako emisije budu išle dalje – rekao je Rafo, u čijem je domu ipak supruga Marina vladarica kuhinje. Bivšu reality zvijezdu i dalje prolaznici prepoznaju na cesti što mu nimalo ne smeta.

– Čim progovorim odmah se okrenu s osmijehom i obrate mi se: “Rafo, jesi li to ti?“ Najveća fora je kad mi stranke dođu u ured, a s druge strane ih dočeka Rafo u odijelu, sav ozbiljan, među hrpom papira, piše im ugovore, traži pečat i potpis, kaže glazbenik, koji radi u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu. Veseli se blagdanima, koje će provesti kod obitelji u Pločama.

24sata.hr