Ostalo

Besplatni tehnički pregled za vlasnike motora i skutera!

motocikl-lemurpublishing-com

Od ponedjeljka do subote, 14.-19. travnja, svi vlasnici motora i skutera mogu svoje ljubimce na dva kotača odvesti na tehnički pregled – i to potpuno besplatno!

Ova hvalevrijedna akcija organizirana je na razini cijele Hrvatske, sa ciljem smanjenja broja prometnih nesreća nastalih poradi eventualne tehničke neispravnosti dvotočkaša na prometnicama.

Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila organiziraju akciju besplatnog tehničkog pregleda za motore I skutere. U u navedenom periodu (od ponedjeljka 14. travnja do subote 19. travnja) svi vlasnici mogu obaviti besplatni tehnički pregled u bilo kojoj stanici za tehnički pregled u Hrvatskoj.


Tehnički pregled je besplatan samo onima koji se izvanredno pojave na pregledu, odnosno ovim pregledom se ne može zamijeniti redovni tehnički pregled koji moraju proći motori kojima se produljuje valjanost prometne dozvole ili se registriraju u tjednu trajanja akcije. U tim slučajevima, tehnički pregled se naplaćuje u skladu s odlukom o visini naknada.

Tekst: www.metkovic-news.com
Foto: www.lemurpublishing.com