Grad i okolica

Besplatna edukacija u Poduzetničkom inkubatoru Ploče „Osnove Excela“

Excel je jedan od najpopularnijih alata za upravljanje podacima i pruža niz mogućnosti za organizaciju, analizu i vizualizaciju podataka. Radionica „Osnove Excel-a“ je idealna za one koji žele naučiti kako koristiti Microsoft Excel ili poboljšati svoje postojeće vještine.

Ukoliko i sami želite razumjeti osnovne funkcionalnosti programa i sigurno ga koristiti u svojim svakodnevnim zadacima, prijavite se na radionicu Centra za poduzetništvo.

Termin: 27. i 28.11.2023. u 09:00 sati


Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 4 sata/dan

Na radionici će polaznici savladati osnove Excela kroz vježbu na jednostavnim praktičnim primjerima. Radionica će uključiti između ostaloga: unos podataka i kreiranje tablice, osnovne računske radnje i jednostavne formule, formatiranje, editiranje, pripremu za printanje, imenovanje i spremanje datoteka.

Osnove Excela pružaju temelje za daljnje napredne tečajeve i omogućuju polaznicima da se osjećaju sigurno u svakodnevnim poslovnim situacijama koje zahtijevaju korištenje Excela.

Radionicu će voditi mr. sc. Katarina Šilje, vlasnica obrta za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem OKEY. Prije otvaranja OKEY-a, 28 godina je radila i vodila poslove planiranja i analize, računovodstva, financijskog menadžera u raznim tvrtkama iz sektora turizma, trgovine i financijskog savjetovanja.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/ZA5DubJggGr7n98V7  

– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

– telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi