Grad i okolica

Besplatna edukacija “13 pogrešaka poduzetnika početnika”

U pokretanju poslovnog pothvata pogreške su česte i brojne te ih je nemoguće sve izbjeći. Svaki je poslovni pothvat nova situacija i ne može se u potpunosti poistovjetiti s drugim pothvatom. Ipak, moguće je pokušati izbjeći neke „početničke“ pogreške.


Kako biste dobili korisne informacije i lakše se snašli u vrtlogu poslovanja, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu radionicu na temu “13 pogrešaka poduzetnika početnika”.

Vrijeme održavanja: 13.04.2023. godine s početkom u 10.00 sati.
Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče (Crna Rika 7A, Ploče)

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Teme radionice:

  • mindset poduzetništva i procjene jeste li spremni za taj korak;
  • pitanje: Krije li se u Vama poduzetnik?;
  • klasične greške koje poduzetnici prolaze na početku;
  • greške kao lekcije;
  • uspjeh u poduzetništvu kroz pravi sistem od prvog dana.

O predavačici:

Predavačica je gđa. Ines Nanić koja je 2004. godine završila Rochester Institute of Technology Croatia – RIT Hrvatska, a od 2010. godine vlasnica je trgovačkog društva. Nakon početničkih poslovnih pogrešaka i snalaženja kroz vrtlog poslovanja, dugogodišnjim iskustvom je ostvarila izniman uspjeh i osobine odlične menadžerice. Navedeno se posebno istaknulo preokretom u poslovanju trgovačkog društva 2020. godine, kad je iskoristila krizu kao priliku te održala poduzeće unatoč turbulentnim vremenima.

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi