Grad i okolica

Bellevue deklasirao Zagreb

bellvue by dbksport

Vaterpolisti Bellevuea stigli su do svoje prve ovosezonske pobjede. Nakon dva uvodna, minimalna, poraza Dubrovčani su u Zagrebu protiv istoimenog domaćina upisali vrijednu i visoku pobjedu 16:5 (3:1, 2:1, 3:2, 8:1).

‘Belvijaši su na poluvremenu utakmice imali +3 (5:2), a uoči posljednje četvrtine semafor je pokazivao 8:4. Osim što će Bellevue gostovanje u Zagrebu pamtiti po prvoj ovosezonskoj pobjedi, u sjećanju će i zasigurno ostati i deklasiranje protivnika u posljednjoj četvrtini koju su dobili 8:1!

Bellevue je pobjedu u Zagrebu izborio igrajući u sastavu: Toni Rozić, Luka Mrvičić (1 pogodak), Ivan Šteta (1), Nikola Sršen, Maro Gigović(1), Tiho Vranješ (3), Nikola Pavličević (1), Emilio Tullio (1), Leo Bogdanović (1), Luka Vrdoljak, Ivan Jurić (1), Marko Buconić (4),Lujo Srhoj i Jacob Merčep (2).


U četvrtom kolu Bellevue je slobodan, a u petom kolu dočekuju u Gružu Delfin iz Rovinja

 

Tekst: www.portaloko.hr
Foto: dbksport via portaloko.hr

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi