Ostalo

BEACH PARTY: 5. Headmovin Delta Fest

Peti Headmovin Delta Fest by metkovic-news.com

Na pješčanoj plaži Kominskog ušća i u Opuzenu proteklog je vikenda održan trodnevni glazbeni spektakl, Headmovin Delta Fest, koji već petu godinu za redom privlači ljubitelje elektronske glazbe iz cijele regije. Tom je prilikom uz ritmove suvremene house glazbe plesalo oko dvije tisuće posjetitelja.

Proteklih godina festival je bio besplatan, dok se ove godine u skladu s rastućim troškovima prva dva dana naplaćivala ulaznica. Pa su tako pored glavnih imena, Manjane, Giom i Fankyamind, na festivalu nastupili i Anthony, Lido, Zarko Rebac, Narda, Andre, Paul Scarhead, Mili Sefic, Lady Mezon, Martin Dox, HouseHolics, Eric Bo te Soul de Marin.

Novost ovogodišnjeg festivala je i suradnja s Ragbi klubom Ploče koja je rezultirala cjelodnevnim spektaklom koji je privukao mnoštvo posjetitelja. Naime, u sklopu festivala održan Beach Rugby turnir koji se na Kominskom ušću održava već drugu godinu za redom. Pa je tako po završetku turnira, sa zalaskom sunca uslijedio Beach Party sa zabavom do ranih jutarnjih sati.


Tekst i foto: www.metkovic-news.com