Ostalo

B izdanje pub kviza: Van serije se vraćaju u seriju, sedam ekipa se plasiralo u A izdanje!

Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploče B izdanje br. 5;
I Z V J E Š Ć E:

U petom B izadanju Neretvanskog pub kviza powered by Bacchus Ploče, koji je odigran u nedjelju 26. ožujka 2017-. godine u CB Mare, uvjerljivu pobjedu je upisala ekipa “Van serije” sa 110,5 bodova. Ova ekipa igrala je u svom najjačem sastavu: Marko Kužet, Branimir Vladimir, Darko Medak, Zoran Sršen i Stipe Barbir, te im je pripala nagrada (jumbo pizza i piće u piceriji Bacchus Ploče, te dvije ture pića u CB Mare).

Drugo mjesto su po drugi put osvojili Đezeri sa 101 bodom, te su i oni zaslužili turu pića. Osim ove dvije ekipe plasman u A izdanje kviza, koji će se održati u nedjelju 02. travnja ostvarile su još ekipe: Pivopije company, Barbari 7, Tak silni tak moćni, Na rubu znanja i Nemamo pojma. Tako će se u A izdanju kviza naći po prvi puta 15 ekipa. Treba spomenuti i tri nove ekipe, koje su se odlično snašle. Ekipa Telad su zaradile turu pića plasmanom na predzadnje mjesto. Maratonci su podijelili 12., a Patuljci pojma nemaju 8. mjesto….svaka čast!!


U vizualama standardno najbolji rezultat ostvarili su Đezeri koji su prepoznali 10 pojmova, dok je glazbu ovog dijela najbolje znala ekipa Patuljci pojma nemaju (9/10). U ABC pitalicama, po 17 točnih odgovora su imale ekipe Van serije, Tak silni tak moćni i Na rubu znanja, a fenomenalan rezultat u glazbi su upisali Barbari 7 i Daj pivu, koji su prepoznali svih 20 izvođaća…BRAVO!

Nakon ovog prvog dijela imali smo podjelu prvog mjesta između Van serije i Barbara 7 sa po 54 boda, te podjelu 3. mjesta između Tak silni tak moćni i Na rubu znanja sa samo pola boda manje.U trećem dijelu najviše točnih (17/20) imala je pobjednička ekipa, a osim njih glazbu su najbolje znali Patuljci pojma nemaju i Trlilule (svi 11/20). Trebalo je na slici prepoznati Romana Obilinovića s kariolom, grad Čapljinu…a zanimljivo da većina ekipa nije prepoznala biljku rajčicu.

Trebalo je znati da se Argus pivo prodaje u Lidlu, da se pločanka Dalija Erceg bavila rukometom, te da Vladimir Putin rastura judo. Osim ovoga, trebalo je znati da jedini kralj dinara ima bradu, da je Hrvat u stvari Hrvat, te da se stoti dio bugarskog Leva zove stotinka. Glazba opet dobra i šarena….od dueta Miše i Josipa Katalenića, preko Lepe Brene i Miroslava Ilića do Unge i Brke koji su opjevali Šarić Strugu.

Sve ekipe su zadovoljne…nastavljamo dalje…i vidimo se opet na istom mjestu….POZDRAV!