Ostalo

Adriatic Perception Festival premijerno na magičnoj lokaciji

S prvim korakom na lokaciju Ušća Neretve, percepcija se momentalno mijenja, a pješčana plaža, more, sunce, sportske aktivnosti i glazba tvore perfektnu fuziju, posebno kreiranu i smiksanu, kako bi omogućila dva dana i noći vrhunskog provoda uz najbolje regionalne DJ-eve.

Adriatic Perception festival, koji će se održati 25. i 26. kolovoza, po prvi put na ovoj magičnoj, prirodnoj lokaciji, na kojoj uz idealnu glazbu, vrijeme i prostor imaju tendenciju ka savijanju, onako kako nam percepcija dozvoli. Zbog toga je line-up za ovo iskustvo vrlo pažljivo pripremljen, kako bi na koncu ljeta, nosili samo najljepša sjećanja, koja će zaokružiti ljeto 2017.

Ušće Neretve jedna je od onih lokacija koje nisu razvikane i koju oni koji za nju znaju čuvaju, zbog svega onog što im pruža. Bilo to utočište od ljetnih vrućina, uživanje u netaknutoj prirodi ili samo mjesto za bijeg, Ušće Neretve nudi puno više nego što možete zamisliti, dok će Adriatic Perception festival, dodati audio dimenziju najbolje regionalne elektronske glazbe.


Prva faza line-upa je vani, a iako je i ona sama dovoljna za odličan festival, Adriatic Perception festival trenutno svakodnevno izbacuje i drugu fazu, a do sada je poznato da će nastupiti: AudioStorm, Bonaca, Marina Karamarko, Raven TK, Edy C, DJ Jock, Jolly Joke, Alen Milivojević, Worda, Tea Vuckovic te ekskluzivan b2b set Skeptik b2b Avoid.

Ostatak line-upa, bit će objavljen u idućim danima, što možete pratiti u eventu i na Facebook stranici APF-a.

Festivalske ulaznice možete nabaviti preko Ticketshopa i na prodajnim mjestima, dok će dnevne biti moguće kupiti na ulazu.

Vidimo se tamo gdje Neretva ljubi more, na #APF2017.

 

Tekst i foto: www.mixmagadria.com