Ostalo

100 PAKETA NAJPOTREBNIJIMA: Grad Ploče donirao sredstva, Pločanska plovidba logistiku

Crveni križ Ploče, uz pomoć volontera, podijelio je oko stotinu paketa pomoći sa prehrambeno higijenskim potrepštinama osobama koji su korisnici Centra za socijalnu skrb ali svima drugima koji su u potrebi po drugim osnovama.

Donaciju je osigurao Grad Ploče uplatom od 15 000 kuna.

“U ovim otežanim vremenima, kada se suočavamo sa krizom kakvu svijet još nije vidio, dužnost nam je skrbiti se za najpotrebnije.


Crveni Kriz Ploče sa svojim volonterima podijelio je stotinu paketa s prehrambeno higijenskim potrepštinama našim sugrađanima u potrebi, a u tu svrhu uplatili smo 15 000 kuna za pribavljanje istih.

Društvo je jako koliko je jak njegov najslabiji pojedinac, i stoga ovim putem pozivam sve gospodarske subjekte s područja Grada da se uključe u ovu hvalevrijednu akciju.

Svojom minimalnom donacijom nekome od naših sugrađana uljepšat ćemo blagdane i olakšati ova krizna vremena” – napisao je gradonačelnik Krstičević.

Akciji se velikodušno uključila i Pločanska plovidba koja je ustupila vozila i ljudstvo za dostavu paketa.

“Zahvaljujući donaciji Grada Ploče i pomoći Pločanske plovidbe na ustupljenim vozilima podijelili smo 100 paketa za osobe u potrebi na području grada i okolice. Sve to ne bi bilo moguće bez naših volontera, koji izdvajaju svoje vrijeme te bezrezervno i nesebično pomažu najpotrebnijima u ovoj situaciji.

VELIKO HVALA SVIMA na pomoći” – napisali su na stranicama Crvenog križa Ploče odakle prenosimo i fotografije.

Bravo za sve!