Ekologija

Uskoro kreće opća planinarska škola!

Ako volite prirodu, hodanje i boravak na otvorenom, opća planinarska škola je odličan način stjecanja novih iskustava i upoznavanja ljudi sličnih interesa s kojima u budućnosti možete sudjelovati na izletima koji vam se sada čine nedostižnim. Pritom ćete se dobro zabaviti, steći nova poznanstva i prijatelje, posjetiti skrivene kutke zavičaja, zaštićena područja i razne zanimljive lokacije, te uživati u pogledu s vrhova koje ste do sada gledali iz daljine.

Namijenjena je svima, kako početnicima i ljubiteljima boravka u prirodi tako i iskusnijim planinarima koji žele napredovati i steći nove vještine. Kroz osam tjedana predavanja i isto toliko atraktivnih izleta vikendom uvesti ćemo Vas u svijet planina, planinarenja i sigurnog boravka u prirodi. Predavači i vodiči su redom iskusni članovi HGSS-a i Vodičke službe.

Opća planinarska škola provodi se po programu Hrvatskog planinarskog saveza i osnovni je oblik obrazovanja planinara te uvjet za upis u ostale tečajeve iz planinarskih specijalnosti.
Za više informacija pročitajte u najavi škole od 5.1.2024..


INFO I PRIJAVE: Mišo Glavinić (voditelj škole), 098344069, misoglavinic@gmail.com

Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta, pridružite nam se!

Tekst: HPD Grabovica
Foto: Frane Medak

Možda ti se sviđa

Ekologija

Udruga Škanj u promociji Ploča kao “pet friendly” grada

Upravni odbor Zaklade „Kajo Dadić“ na svojoj sjednici održanoj 23.11. 2015. godine donio je Odluku o odobravanju financijske potpore građanskoj
Ekologija

HEP spašava sove ušare

Nakon čestih stradavanja sova ušara na dalekovodima u dolini Neretve, reagirao je HEP te je postavljena zaštita na stupovima dalekovoda