Ekologija

UOTV Rogotin: Od srca molimo da imate poštovanja prema prirodi i svima nama

Prenosimo molbu sa stranica UOTV Rogotin:

“Naši su vrijedni članovi (Ivo, Mate i Paula) dana 27. siječnja 2020. godine (ponedjeljak) očistili jedan dio Rogotina – onaj uz Neretvu. Rezultati njihova DOBROVOLJNOG rada vidljivi su na prvoj fotografiji.
Druga priložena fotografija je snimljena danas. Govori dovoljno sama za sebe. Ne znamo i ne zanima nas kada je navedeni otpad odložen na netom očišćeni dio. Također nas ne zanima ni tko je otpad iskrcao onamo.

Samo od srca molimo sve da imaju obzira… Ako mi možemo naći volje i vremena da par puta godišnje očistimo okoliš, onda pokušajte i vi pronaći bar malo poštovanja prema nama, našemu trudu i prirodi!


MOŽDA je otpad odložen zbog neznanja pojedinca/pojedinaca pa evo par korisnih informacija:

– prije 6 mjeseci u Pločama je otvoreno reciklažno dvorište

– čak 48 vrsta otpada (pa i kupaonskog) možete onamo odnijeti POTPUNO BESPLATNO vlastitim prijevozom

– ako ne možete odvesti otpad vlastitim prijevozom, BESPLATNI odvoz glomaznoga otpada možete naručiti putem sljedećega linka:

http://komunalno.ploce.hr/…/zahtjev-za-odvoz-krupnog-otpada/

– ILI na kontakte: 020/676-601 // 0954477701 //
info@k-odrzavanje.hr

💜

Srdačno,
UOTV “Rogotin”

Možda ti se sviđa

Ekologija

Udruga Škanj u promociji Ploča kao “pet friendly” grada

Upravni odbor Zaklade „Kajo Dadić“ na svojoj sjednici održanoj 23.11. 2015. godine donio je Odluku o odobravanju financijske potpore građanskoj
Ekologija

HEP spašava sove ušare

Nakon čestih stradavanja sova ušara na dalekovodima u dolini Neretve, reagirao je HEP te je postavljena zaštita na stupovima dalekovoda