Ekologija

Udruga prijatelja životinja Buddy: Građani su se odlično odazvali našoj akciji, hvala Gradu

Dobre vijesti dolaze nam iz Udruge prijatelja životinja Buddy! Dopis prenosimo u cijelosti:

“Obavijesti radi i s velikim užitkom objavljujemo da projekt kastracije ide punim intenzitetom, mještani grada Ploča (vlasnici kućnih ljubimaca) ozbiljno su shvatili akciju i do sad smo u periodu od 30 dana odradili 30 kućnih ljubimaca i termini su popunjeni do 15.04. Idemo dalje i sve što trebate je javiti se Udruzi za termin, postoje naznake i za druge općine i gradove da će nam se pridružiti. O tom ćemo pisati idućeg tjedna.

Ali moramo spomenuti da smo ponosni na svoj Grad, na ljude koji razumiju i djeluju odmah, Grad Ploče i njegovo vodstvo rade u tišini i rješavaju problem. Među prva tri grada smo u državi koji se uhvatio u koštac s ovim problemom!


Ovim putem HVALA Gradu Pločama i gradonačelniku Miši Krstičeviću na razumjevanju problematike i riješavanju iste.”

Podsjetimo, Udruga prijatelja životinja Buddy u suradnji s gradom Ploče krenula je s programom kastracije vlasničkih pasa. Svi koji žele svoje ljubimce kastrirati mogu se javiti na stranicu Udruge – LINK, ili na broj mobitela: 092-184-38-17.

Sredstva su osigurana iz Proracuna grada Ploča za 2018. godinu.

Napomena: Vlasnici pasa su dužni iste očistiti od vanjskih parazita (buhe,krpelji). Kastracije se isključivo rade preko Udruge, individualni izleti nisu novčano pokriveni.