Ekologija

Osnove izobrazbe o održivoj uporabi pesticida

Stupanjem na snagu Zakona o održivoj uporabi pesticida („Narodne novine“, br.46/22) Ministarstvo poljoprivrede- Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede započinje s provedbom izobrazbe o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida.

Prema navedenom Zakonu svi profesionalni korisnici, distributeri i savjetnici sredstava za zaštitu bilja moraju imati zadovoljavajuće znanje o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida.

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede poziva sve zainteresirane korisnike koji prvi put idu na izobrazbu da se prijave na tečaj OSNOVNE IZOBRAZBE O ODRŽIVOJ UPORABI PESTICIDA (25-satni program) koji će se održati u PLOČAMA od 17.04. do 19.04.2023.g. na adresi CRNA RIKA 7A, Poduzetnički inkubator.


NAPOMENA: navedena izobrazba provodi se putem Mjere1 Ruralnog razvoja te je za polaznike BESPLATNA

Za sve dodatne informacije o tečaju možete kontaktirati: Ivana Tomac Talajić 091/4882-979
Srećko Bošković 099/523-9842
Zoran Kajić 091/488-2786

Ministarstvo poljoprivrede
Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede

Možda ti se sviđa

Ekologija

Udruga Škanj u promociji Ploča kao “pet friendly” grada

Upravni odbor Zaklade „Kajo Dadić“ na svojoj sjednici održanoj 23.11. 2015. godine donio je Odluku o odobravanju financijske potpore građanskoj
Ekologija

HEP spašava sove ušare

Nakon čestih stradavanja sova ušara na dalekovodima u dolini Neretve, reagirao je HEP te je postavljena zaštita na stupovima dalekovoda