Ekologija

Novi datum održavanja dječjeg kampa!

Iz HPD Adrion i HPD Grabovica obavještavaju javnost da je dječji kamp koji je prvotno planiran za predstojeći vikend, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, odgođen za novi datum!

Sigurnost i dobrobit naše djece uvijek su nam na prvom mjestu, stoga smo donijeli odluku o promjeni datuma kako bismo osigurali optimalne uvjete za provedbu kampa.

Novi datum održavanja dječjeg kampa bit će 3. i 4. lipnja. Vjerujemo da će ovo dodatno vrijeme omogućiti poboljšanje vremenskih uvjeta i pružiti djeci bolje iskustvo tijekom aktivnosti i igara na otvorenom.


Sve ostale informacije vezane uz kamp ostaju nepromijenjene.

Ako zbog promjene datuma ne možete sudjelovati u kampu, molimo vas da nam to što prije javite kako bismo mogli prilagoditi planiranje i organizaciju.

Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti koje ova promjena datuma može izazvati.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i suradnji. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se skorom susretu s vašim mališanima na dječjem kampu.

S poštovanjem
HPD “Adrion” Gradac & HPD Grabovica

Ilustracija: Mišo Glavinić

Možda ti se sviđa

Ekologija

Udruga Škanj u promociji Ploča kao “pet friendly” grada

Upravni odbor Zaklade „Kajo Dadić“ na svojoj sjednici održanoj 23.11. 2015. godine donio je Odluku o odobravanju financijske potpore građanskoj
Ekologija

HEP spašava sove ušare

Nakon čestih stradavanja sova ušara na dalekovodima u dolini Neretve, reagirao je HEP te je postavljena zaštita na stupovima dalekovoda