Ekologija

Grad Ploče: “Odbačeno smeće oko kontejnera baca ružnu sliku na naš grad”

Prenosimo u cijelosti objavu koju je Grad Ploče objavio na svojim službenim stranicama

Slike odbačenog smeća oko kontejnera koji su gotovo potpuno prazni bacaju ružnu sliku na naš grad i zato apeliramo na dio sugrađana da propisno odlažu otpad.

Gospodarenje otpadom je problematika s kojom se susreću brojni gradovi, ali dio problema možemo izbjeći odgovornoću i pojedinca i zajednice, odvajanjem, korištenjem reciklažnog dvorišta, ali i pravilnim odlaganjem koje je stvar osobne kulture svakog od nas.


Grad Ploče poduzet će sve mjere koje se tiču edukacije i unaprjeđenja sustava gospodarenja otpadom, to je naša i želja i obveza, ali ono što svi želimo izbjeći je kažnjavanje neodgovornih pojedinaca te trošenje novca svih građana na postavljanje nadzornih kamera. Za čišći, uredniji i uljudniji grad, potrudimo se svi zajedno, izjavili su iz gradske uprave.

 

Možda ti se sviđa

Ekologija

Udruga Škanj u promociji Ploča kao “pet friendly” grada

Upravni odbor Zaklade „Kajo Dadić“ na svojoj sjednici održanoj 23.11. 2015. godine donio je Odluku o odobravanju financijske potpore građanskoj
Ekologija

HEP spašava sove ušare

Nakon čestih stradavanja sova ušara na dalekovodima u dolini Neretve, reagirao je HEP te je postavljena zaštita na stupovima dalekovoda