Ekologija

ERK Periska odradila božićni zaron i postavila božićno drvce u more

ERK Periska danas je na gradskoj plaži u Pločama, uz dobro društvo naših sugrađana i pomoć prijatelja iz ŠREK ‘’Vidra’’ Ljubuški, odradila prvi pločanski božićni zaron te su pritom zaronili u more eko verziju božićnog drvca. Nadaju se da će to postati dio božićne tradicije koju gaje mnogi gradovi na moru diljem svijeta te su ponosni što su inicijatori te ideje koja bi svake godine trebala biti sve ljepša i zanimljivija.
Iz ERK Periska zahvaljuju svima koji su sudjelovali u izradi drvca i svim onima koji su sam događaj uveličali na gradskoj plaži.
Sam zaron i začetak ove tradicije u našem gradu je zainteresirao i HRT ekipu koja je snimila reportažu o tome. Reportaža iz Ploča će biti dio Dnevnika večeras u 19.00 h na HRT1 programu (nakon 19.40).

Možda ti se sviđa

Ekologija

Udruga Škanj u promociji Ploča kao “pet friendly” grada

Upravni odbor Zaklade „Kajo Dadić“ na svojoj sjednici održanoj 23.11. 2015. godine donio je Odluku o odobravanju financijske potpore građanskoj
Ekologija

HEP spašava sove ušare

Nakon čestih stradavanja sova ušara na dalekovodima u dolini Neretve, reagirao je HEP te je postavljena zaštita na stupovima dalekovoda