Ekologija

Edukacija o natječajima za potrebe gospodarstva

Centar za poduzetništvo d.o.o., Udruga za lokalni razvoj “Pro futuro” i Pučko otvoreno učilište Ploče Vas pozivaju na besplatnu edukaciju koja će se održati u Pučkom otvorenom učilištu u Pločama 16. svibnja s početkom u 9:00 sati pod nazivom „Edukacija o natječajima za potrebe gospodarstva“.

Edukacijom će se pružiti informacije o pokretanju vlastitog poslovanja te aktualnim natječajima kao što su „Konkurentnost turističkog gospodarstva”, podmjere iz Programa ruralnog razvoja, itd. Osim toga, poduzetnici će biti informirani i o kreditnim linijama s povoljnijim kamatnim stopama kao što su kreditne linije „Razvoj” i „Ruralni razvoj” Dubrovačko-neretvanske županije te razne kreditne linije Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Osim informacija o izvorima financiranja i kreditiranja, poduzetnici i oni koji to žele postati će dobiti informacije vezane za poduzetništvo kao npr. osnivanje pravnog subjekta (obrta, trg. društva, zadruge i sl.), izradu poslovnih planova i investicijskih projekata.


Zbog ograničenog broja polaznika, molimo zainteresirane da se prijave u Udrugu „Pro futuro” putem e-maila: udruga.profuturo@gmail.com ili telefona 095/9091209, najkasnije do 14. svibnja 2016.g.

 

Pučko otvoreno učilište Ploče