Aktualno Sport

ZANIMLJIVOSTI O JESENSKIM PRVACIMA: Mario i Goran, trenerski tandem gusarskih gena

Zanimljivosti o jesenskim prvacima (2)

Plavim brodom s ušća Neretve uspješno je upravljao trenerski tandem Oršulić. Mario kao kapetan broda, prvi trener, te Goran Rara kao prvi časnik, pomoćni trener. Obojica iz Komina, gusarskih gena, s brojnim poveznicama iz njihovih zavidnih igračkih karijera. Vežu ih nastupi za Gusara, Hajduka, Jadrana LP, Neretvu, Neretvanca. Naravno, ne u isto vrijeme jer Mario je stariji.

Jedan i drugi bili su uspješni strijelci u redovima jadranaša. Mario je na prvoligaškoj sceni igrao i za Osijek, Goran je nakon juniorskog staža u Hajduku, branio boje 1 B ligaša Neretve, zatim Mosora, Inter Zaprešić i Hrvatskog dragovoljca.


Kao trener Mario je vodio sve neretvanske trećeligaše (Neretva tada drugoligaš) i naravno svog Gusara, Goran je radio u mlađim uzrastima kominskog kluba, uz kratku epizodu na klupi prve momčadi. Prvi zajednički rad donio im je zapažen uspjeh, naslov najbolje momčadi na trećeligaškom jugu u prvoj polovici natjecanja.

Ovaj rezultat, među ostalim, opisuju kao mirnu plovidbu sa skupinom karakternih momaka, mornara – igrača. (jv)

Goran Oršulić Rare, pomoćni trener

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,