Aktualno Sport

“Ko to more platit” – Veliko finale Semafora i Mare

Spektakularno je sinoć bilo na SC Močvari gdje su odigrani polufinalni dvoboji humanitarnog malonogometnog turnira “Ko to more platit” 2014.


Pred doslovno ispunjenim tribinama, gledali smo najbolje od najboljih, uživali smo u odličnom nogometu, atmosferi, šušuru. Polufinalist su nam prikazali napete dvoboje i nakon dva tjedna turnira smo dobili finaliste!

Krenimo redom, prva utakmica polufinala bila je dvoboj dvije jake, kvalitetne nogometne ekipe. Nešto iskusniji Splendid je igrao svoju igru strpljivog čekanja sa jakim ubojitim kontrama i polukontrama. Međutim, to ovaj put nije upalilo sa izuzetno fizički moćnom ekipom cb Mare. Cijeli turnir sjajni Nino Maleta je načeo mrežu Splendida dok je posao završio Frane Batur. Čista pobjeda vrijedna finala.

Po dosadašnjoj prikazanoj igri, neku su je nazvali utakmicom “finala prije finala”, a to su ekipe Zminjca i Semafora i dokazale. Vrlo dinamična, oštra utakmica, sa puno dobrih poteza i efektivnih golova. Semafor je pokazao klasu i lakše nego se očekivalo svladao iskusnu momčad cb Zminjca. 3:0 realan je rezultat prikazanog, oduševio je Toni Jelavić koji je donio kvalitet više. Od ekipe koja u svojim redovima ima pojedince kao što su Dino Primorac, Danijel Dabić, Toni Jelavić.. ni ne očekuje se ništa manje od finala.

Večeras nas očekuje spektakl, “udara brat na brata” (Ivan Primorac iz Mare i Dino Primorac iz Semafora). Favorit je, nećemo to kriti, cb Semafor ali dosadašnji tijek turnira je pokazao da to ništa ne znači.

Prepuna će biti naša Močvara u to ne sumnjamo.

 

Rezultati polufinala:

cb Mare – cb Splendid 2:0 (Nino Maleta, Frane Batur)

cb Semafor – cb Zminjac 3:0 ( Zvonimir Markotić, Toni Jelavić 2x)

 

Večeras:

20:15    utakmica za 3. mjesto  (cb Splendid – cb Zminjac)

21:15    revijalna utakmica (veterani Jadrana LP – bivši igrači Hajduka)

22:15   FINALE (cb Mare – cb Splendid)

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,