Aktualno

BUDI JADRAN! DONIRAJ KVADRAT! – Instrukcije kako sudjelovati u akciji

Kako smo već pisali, prije par dana je u Ploče stigla umjetna trava za teren na Jadranovom igralištu – LINK.

Kako je samo dio projekta sa umjetnom travom procijenjen sa uključenim PDV-om na cca.126.000,00 EUR-a , cijena jednog postavljenog kvadrata umjetne trave iznosi 20,00 EUR-a, ili 150,00 kn.

Stoga je čelništvo kluba odlučilo u projekt uključiti sve zainteresirane, sve zaljubljenike u naš Jadran, poduzetnike, tvrtke ali i pojedince da svojim doprinosom pomognu zatvaranju financijske konstrukcije ovog projekta. Radni naziv akcije je “BUDI JADRAN – DONIRAJ KVADRAT ZA BUDUĆNOST!”, a sastoji se od mogućnosti da kupnjom kvadrata terena budete upisani u povijest, ali i u budućnost kluba!


6.400 kvadrata čeka na Vas! 6.400 “kockica” kojima ćemo omogućiti bolju nogometnu budućnost našoj djeci, bolje uvjete razvoja, bolje šanse.. 6.400 je razloga zašto biti dio ove priče.

KAKO SE UKLJUČITI U AKCIJU?

Uplata po kvadratu je 150,00 kn a uplaćuje se na broj računa :

IBAN HR0323400091110911105;

Model : HR 00…OIB Uplatitelja ;

Opis plaćanja: Ime i prezime uplatitelja – ‘BUDI JADRAN’

U akciji mogu sudjelovati svi zainteresirani nebrojeno puta, a sudjelovanjem se stječe pravo na upis svog imena (uplatitelja na računu) na maketu terena koja će biti postavljena u sklopu kompleksa. Također, dobit će se i posebna ZAHVALNICA kao trajni podsjetnik na ovaj veliki projekt.

UKLJUČI SE! BUDI JADRAN!