Sport

DALMATINKE U SESVETAMA: Bod iz Varaždina kao veliki motiv

Rukometašice Dalmatinke vratile su se iz Varaždina s pjesmom, osvojile su veliki bod, pomalo neočekivano, ali potpuno zasluženo.

Iznenadile su domaćina, sastav Koke koja je važila za velikog favorita. Konačnih 30:30 teško je tko mogao očekivati nakon prvih 30 minuta kada su Pločanke bile na -8 (21:13).

Agresivnijom obranom i učinkovitijim napadom u nastavku su sve preokrenule u svoju korist, čak su u 58.minuti imale +2 (28:30). Ubrzani ritam natjecanja donosi im već sutra (srijeda) novo gostovanje, u sklopu 6.kola 1 HRL idu kod Sesveta. Nakon četiri odigrana susreta oba sastava na učinku su od 2 boda, a u kojem sastavu će put Sesveta trener Ivan Jerković znati će uoči samog polaska i ulaska u autobus. Bod iz Varaždina poticaj je Pločankama uoči ovog nadmetanja.


– Sesvete su pomladile sastav za ovu sezonu, redom su tu kadetske reprezentativke i dvije juniorske, mlada su ekipa koja dobro trči. Morat ćemo ispratiti tu njihovu brzu igru, nastojati odigrati čvrstu obranu da i mi dođemo do laganih pogodaka. Nitko se nije ozlijedio u Varaždinu, pa ako budemo kompletni nadamo se pozitivnom ishodu – najavljuje Jerković, trener sastava s ušća Neretve.

Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci