Sponzorirani članak

Za dobru atmosferu u sve popularnijem Grey&Padrino Clubu u petak su zaduženi NoA & FunkBlasters

Naš Neretvanin Elvis Sršen, umjetničkog imena NoA u petak, 5. lipnja gostuje u sve popularnijem neretvanskom clubu Grey&Padrino.

NoA ima svojih 14 objavljenih singlova, a nedavno je izdao svoj prvi album Iluzija. Sa svojim bendom FUNKBLASTERS izvodi uglavnom plesnu funk, pop i rock glazbu.

Najvećim uspjehom do sada smatra se duet sa Ivanom Kindl na Zg festu s pjesmom “Mi” i suradnja sa glazbenicima iz Prince-ovog banda iz 90ih “New Power Generation” na pjesmama “Sve što želim” i “Okovi” koja je premijerno izvedena na ZG Festivalu 2018.


Singl “Moja” osvojio je nagradu za najbolji aranžman na Splitskom Festivalu 2018, a singl “Pogled kao plamen” osigurao mu je 4. po redu nastup za redom na Zagrebačkom Festivalu u duetu s Leom Mijatović. Osim nastupa na renomiranim hrvatskim festivalima, NoA je ostvario i zanimljive suradnje od kojih se svakako ističe ona s Vandom Winter s kojom je obradio veliki hit Dina Dvornika i Josipe Lisac, “Rušila sam mostove od sna”.

Uz predstavljanje pjesama s albuma prvijenca, NoA će izvesti i poneke strane i domaće obrade (Dino Dvornik, Oliver Dragojević, Gibonni, SongKillers, Oliver Mandić, Jinx, The Bastardz, Alicia Keys, Rihanna, Chaka Khan, Prince, Sting, Lenny Kravitz..).

Postava benda:

Elvis Sršen NoA – glavni vokal, klavijature
Ivica Bilić – bubnjevi
Kristijan Kordiš – bass
Damir Rakić – gitara
Antea Žure – vokal

Već standardno, na instagram profilu Cluba tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite i čekaju vas kokteli po izboru!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedan vrhunski vikend je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!