Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti ono najbolje. Pronalazak savršenog poklona, složit ćete se pravi je izazov. Ukoliko želite biti originalni i drukčiji od ostalih, a u isto vrijeme praktični i moderni, imamo pravo rješenje za vas.

Optike VanGogh daruju svim zaljubljenim parovima do nevjerojatnih 70 posto popusta na prošlogodišnje kolekcije sunčanih naočala svjetski poznatih brendova. Akcija traje do kraja mjeseca. Iskoristite je i iznenadite svoju voljenu osobu savršenim modnim dodatkom koji je vječan i koji podiže svaku modnu kombinaciju.

Možda se među modelima popularnih brendova krije upravo onaj kojeg vaša djevojka ili dečko već dugo priželjkuju? Ovakva prilika se ne propušta. Nemojte dugo čekati, navratite u poslovnice Van Gogha već danas.


Bogat izbor atraktivnih sunčanih naočala za nju i njega vas čeka u optikama Van Gogh u Pločama, na adresi Trg Kralja Tomislava 5, Ploče (020 670-754) ali i u Dubrovniku na Batali, Bolnici Medarevo, Tommy Gruž i u ulici od Buže u povijesnoj jezgri Grada.

Sve informacije možete pronaći na facebook stranici Optike VANGOGH i Poliklinika Oftalmus.

Foto: Martina Šiljeg