Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti ono najbolje. Pronalazak savršenog poklona, složit ćete se pravi je izazov. Ukoliko želite biti originalni i drukčiji od ostalih, a u isto vrijeme praktični i moderni, imamo pravo rješenje za vas.


Optike VanGogh daruju svim zaljubljenim parovima do nevjerojatnih 70 posto popusta na prošlogodišnje kolekcije sunčanih naočala svjetski poznatih brendova. Akcija traje do kraja mjeseca. Iskoristite je i iznenadite svoju voljenu osobu savršenim modnim dodatkom koji je vječan i koji podiže svaku modnu kombinaciju.

Možda se među modelima popularnih brendova krije upravo onaj kojeg vaša djevojka ili dečko već dugo priželjkuju? Ovakva prilika se ne propušta. Nemojte dugo čekati, navratite u poslovnice Van Gogha već danas.

Bogat izbor atraktivnih sunčanih naočala za nju i njega vas čeka u optikama Van Gogh u Pločama, na adresi Trg Kralja Tomislava 5, Ploče (020 670-754) ali i u Dubrovniku na Batali, Bolnici Medarevo, Tommy Gruž i u ulici od Buže u povijesnoj jezgri Grada.

Foto: Martina Šiljeg

Možda ti se sviđa

mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Mia Franić zaštitno lice Optike Van Gogh u Splitu, a koja će djevojka biti zaštitno lice u Pločama?

Mia Franić, koju između ostalih uspjeha, možemo prepoznati iz Jolinog spota za pjesmu Remek djelo, prošli je tjedan zasjala u