Sponzorirani članak

VILLA NERETVA: Dragi gosti, berba mandarina je u punom jeku, dođite i pridružite nam se!

Hotel-restaurant “Villa Neretva” nudi zaokruženu turističku priču koja gostima ostavlja okus čistog užitka i sjećanja na prirodne, gastronomske i kulturne ljepote doline Neretve. Poznata je destinacija brojnih turista čija je neodoljiva privlačnost zaogrnuta tradicijom i ljubavlju prema svom kraju.

Zlatna dolina i hrvatska Kalifornija su česti nazivi za dolinu Neretve zbog njezine iznimno bogate zemlje i zlatnožutih plodova mandarina na nepreglednim plantažama. A u listopadu i studenome organiziramo jedinstvenu turističku manifestaciju – berbu mandarina.


Poseban je to doživljaj za sve goste koji dolaze iz cijelog svijeta. Uz živu glazbu na plantaži pleše se, pjeva i uživa u ovim rajskim plodovima.

Dragi gosti, organiziramo berbu za manje grupe, individualne grupe, pojedinačne grupe (sindikati, matice umirovljenika, razlicite podruznice i sl.), školske programe..

A berba je u punom jeku, dođite i pridružite nam se!

Sve info i rezervacije na: hotel.villa.neretva@gmail.com ili 098 361 700

hotel-restaurant-villa-neretva.hr

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio