Sponzorirani članak

Vera Wang ekskluzivno u optici  Van Gogh

Svaka djevojka sanja da će  jednog dana koračati ka oltaru u vjenčanici Vere Wang, poput Charlotte York, u popularnoj seriji „Sex and the City“.  A,  sada je prilika živjeti san  uz  super look,  te izabrati Vera Wang sunčane naočale

Vera Wang je postala planetarno popularna i među hollywoodskim zvijezdama najtraženija dizajnerica svečanih toaleta.

Nije zaboravila svoju prvu ljubav, umjetničko klizanje, za koje i sama kaže da je multidimenzionalo. Ta multidimenzionalnost vidljiva je u svakom kostimu koje je dizajnirala za svjetska imena: Nancy Kerrigan, Michelle Kwan i Evan Lysacek.


Kao i svako veliko ime svjetske mode, ni Vera Wang se nije limitirala samo na svečane toalete, pa je portfelj  proizvoda sa svojim potpisom oplemenila sa dodatcima potrebnim modernoj, samouvjerenoj i slobodnoj ženi: parfemima, nakitom te naočalama.

Naočale s  potpisom Vere Wang, simbol su individualnosti i snage žene koja ih nosi. Modeli inspirirani bezvremenskim klasicima koji udišu dašak svježine u konvencionalni, tradicionalni  stil poslovnih žena srednjih godina, kao i slobodniji, ekstravagantni modeli za mlađe žene, koje grade svoj stil, prkoseći ukalupljenim normama.

Sunčane naočale Vera Wang kao modni dodatak, osim zaštite od sunca, pružaju osjećaj profinjenosti, te ostavljaju za Veru Wang specifičan trag atraktivnosti, unikatnosti i zavodljivost. Decentno se ističu iz gomile te su  u očima promatrača izuzetne.

Novu kolekciju sunčanih naočala modne dizajnerice Vere Wang možete ekskluzivno naći u Vašoj optici Van Gogh, Kralja Tomislava 5 , info telefon 670 754.

Pratite nas na Facebooku