Sponzorirani članak

Mia Franić zaštitno lice Optike Van Gogh u Splitu, a koja će djevojka biti zaštitno lice u Pločama?

mia franić by željko šunjić

Mia Franić, koju između ostalih uspjeha, možemo prepoznati iz Jolinog spota za pjesmu Remek djelo, prošli je tjedan zasjala u ulozi modela za naočale Optike Van Gogh. Atraktivna Mia plijenila je poglede Splićana pozirajući s ove sezone vrlo traženim naočalama Italia Independent za novootvorenu Optiku Van Gogh u Splitu.

Marka naočala Italia Independent predstavlja inovativni stil koji je već odavno prepoznat u globalnom svijetu mode i stila. Kreativan i moderan brend povezuje modu i dizajn, tradiciju i inovaciju, a namijenjen je svim ljudima slobodnog i kreativnog duha koji se žele osjećati “neovisno”.

Posebno atraktivne i tražene su “termo osjetljive” sunčane naočale koje mijenjaju boju na suncu te “plišane naočale” za kojima su poludjele poznate svjetske zvijezde, a nosi ih i Mia Franić.


A osim što pozivaju da provjerite ponudu i popuste za naočale u našem gradu, iz Optike Van Gogh stiže super vijest za naše lijepe Pločanke kojima se pruža prilika da postanu reklamno lice Optike Van Gogh u Pločama!

Svoje prijave pošaljite na info@ploce.com.hr

Sretno!

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio