Sponzorirani članak

Mia Franić zaštitno lice Optike Van Gogh u Splitu, a koja će djevojka biti zaštitno lice u Pločama?

mia franić by željko šunjić

Mia Franić, koju između ostalih uspjeha, možemo prepoznati iz Jolinog spota za pjesmu Remek djelo, prošli je tjedan zasjala u ulozi modela za naočale Optike Van Gogh. Atraktivna Mia plijenila je poglede Splićana pozirajući s ove sezone vrlo traženim naočalama Italia Independent za novootvorenu Optiku Van Gogh u Splitu.

Marka naočala Italia Independent predstavlja inovativni stil koji je već odavno prepoznat u globalnom svijetu mode i stila. Kreativan i moderan brend povezuje modu i dizajn, tradiciju i inovaciju, a namijenjen je svim ljudima slobodnog i kreativnog duha koji se žele osjećati “neovisno”.

Posebno atraktivne i tražene su “termo osjetljive” sunčane naočale koje mijenjaju boju na suncu te “plišane naočale” za kojima su poludjele poznate svjetske zvijezde, a nosi ih i Mia Franić.


A osim što pozivaju da provjerite ponudu i popuste za naočale u našem gradu, iz Optike Van Gogh stiže super vijest za naše lijepe Pločanke kojima se pruža prilika da postanu reklamno lice Optike Van Gogh u Pločama!

Svoje prijave pošaljite na [email protected]

Sretno!