Sponzorirani članak

U subotu zabava uz trubače i ‘Ziggy bend’ te DJ Druju, a povodom Dana žena nezaboravni party ‘Žene, majke, kraljice’

Grey Club – Padrino Restoran nastavljaju s najluđim provodima u dolini Neretve, već ove subote, 7. ožujka, dovode Ziggy bend a u nedjelju, povodom Dana žena organiziraju nezaboravnu večer Žene, majke, kraljice.

Uz standardnog DJ Druju za vrhunsku atmosferu u subotu su zaduženi već provjereni trubači i Ziggy bend, s početkom od 23 sata pa do ranih jutarnjih sati.

Već u nedjelju pripadnice nježnijeg spola dolaze na svoje! Party kakav se ne viđa često ‘Žene, majke, kraljice‘, uz slatki i slani stol, Premium Gin Night te DJ Druju i bezvremenske hitove zasigurno će potrajat do dugo u noć.


Na instagram profilu kluba tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite i čeka Vas boca 0.7 po izboru!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!

Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Vidimo se ovog vikenda u Grey & Padrino Clubu!