Sponzorirani članak

U Gradcu otvoren novi restoran za uživanje u mediteranskoj kuhinji – Ruzmarin!

Novootvoreni restoran mediteranske kuhinje “Ruzmarin” već svojim nazivom govori o tome što se ovdje kuha. S obzirom da se nalazi u Gradcu, mjestu gdje puno domaćih i stranih turista voli provoditi tjedne sa svojim obiteljima, htjeli smo svojim menijem svima pružiti po nešto. Ljubiteljima ribe i mesa nudimo već tradicionalna jela poput riblje plate koja se sastoji od dnevnog i svježeg ulova, do mesnih specijaliteta, uz pregršt finih domaćih vina i rakija.

Za one najmlađe, kao i ljubitelje slatkoga, kreirali smo širok asortiman palačinki, te kod nas mogu naći i bijele i smeđe palačinke, milky way, rafaello,snickers,kinder surprise,cheesecake itd. u obilnoj porciji.

A za ljubitelje burgera imamo juneci burger te “Black Angus burger” koje slovi kao jedna od namirnica sa bogatim nutritivnim vrijednostima. Meso Black Angus goveda je veoma zdravo, njihova tajna je upravo u sočnosti i mekoći mesa Black Angus. Kvalitetno meso kao produkt kontroliranog i dobrog uzgaja uz American donut pecivo zasigurno ce biti dobitna kombinacija.


Nadamo se da će se ljudima svidjeti naša ponuda, jesmo mlad tim, ali imamo veliku želju i volju za radom, kako bi ponuda restorana u gradcu bila bolja. S obzirom da se restoran nalazi u srcu Gradca, uz mnoge kafić poput novootvorenog gin i cocktail bara pored nas, želimo Gradcu dati neku novu energiju.

Zapratite Ruzmarin na Facebooku.