Sponzorirani članak

SPY sunčane naočale Kena Blocka stigle u Ploče

Ukoliko pitate većinu muškaraca koga najviše vole pogledati na YouTubeu, veliki dio njih će odgovoriti – Kena Blocka. Zvijezda YouTubea oduševljava svojim videima driftanja, (“bacanja” zadnjeg kraja automobila kroz zavoje) zbog čega je i stekao svjetsku slavu. Tko je još mogao odoljeti njegovom serijalu videa Gymkhana u kojem demonstrira svoje sposobnosti, a jedan od najimpresivnijih videa sigurno je onaj u kojem Block krstari u svojoj tuniranoj Ford Fiesti ulicama San Francisca.

 Da je Block postao prava zvijezda pokazuje i činjenica da je gostovao u legendarnom BBC-jevom Top Gearu, sudjelovao je i u Gumball 3000 Rally-ju, a pojavio se i u video igrama Need For Speed: No Limits i Colin McRae.
Da miris spaljene gume i sunčane naočale mogu odlično ići zajedno pokazao je američki Spy Optics koji je za Kena Blocka dizajnirao specijalnu liniju. Svi SPY modeli dizajnirani su u Kaliforniji, ručno izrađeni u Italiji i Japanu, te imaju ugrađene trenutno najkvalitetnije naočalne leće.


Od sada svoj primjerak SPY sunčanih naočala možete nabaviti u optici Van Gogh, na trgu kralja Tomislava 5, u Pločama, info 020 670 754.