Sponzorirani članak

Prva generacija Učilice najavila pohod na fakultete! Last minute ciklus za kampanjce!

Učilica Metković odlučila je nagraditi prvu generaciju polaznika majicama Učilice mjesec dana pred početak državne mature i najavljuje Last minute ciklus priprema krajem svibnja.

Marljivi maturanti već par mjeseci svaki vikend pohađaju redovne pripreme iz svih obaveznih predmeta u Učilici te je preostalo još mjesec dana priprema iz istih. Trenutno je paralelno u tijeku i proljetni ciklus priprema, koji pohađaju maturanti koji se nisu stigli upisati u redovni ciklus. Pri svladavanju zahtjevnog gradiva, maturantima su na usluzi mladi, stručni i ambiciozni profesori.

Katarina Kmezić, Anto Dodik, Judita Mustapić

 


Marija Tomić Veraja, Anto Dodik

Učilica je već prepoznat projekt, kako u Metkoviću, tako i u ostatku doline Neretve. Prva generacija polaznika broji blizu 50 maturanata, iz Metkovića, Ploča, Opuzena, Neuma, Čapljine te Ljubuškog. Taj broj bi mogao znatno narasti kada se pripremama pridruže kampanjci u Last minute ciklusu koji slijedi kad maturantima završi nastava.

Kako doznajemo, Last minute ciklus počinje 27. svibnja, odmah tjedan nakon završetka nastave, a namijenjen je za kampanjce te za one koji imaju potrebu utvrditi i ponoviti gradivo tik pred samu maturu.

Martina Tomić

Last minute ciklus će za mnoge maturante biti spas u zadnji čas, jer će osim obaveznih predmeta moći upisati i ponoviti sve izborne predmete koji su dodatna ulaznica za mnoge fakultete. Tu su fizika, kemija, biologija, psihologija te politika i gospodarstvo.

Učilica Metković

Opširnije informacije o Last minute ciklusu možete pronaći na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila [email protected] ili mobitela 099 66 76 838.