Sponzorirani članak

[PROMO] Restart pozvao birače na izbore, podrška Miše Krstičevića Krešimiru Kuranu

Predsjednik Županijskog odbora SDP-a i kandidat koalicije Restart u 10. izbornoj jedinici, Krešimir Kuran pozvao je birače da u nedjelju izađu na izbore i daju povjerenje listi broj 13.

“Drage Neretvanke i Neretvani,

5. srpnja 2020. odlučujemo o smjeru kojim će Hrvatska ići u iduće četiri godine. Tamna zavjesa se nadvila nad pojedine države Europe, smanjuju se ljudska prava, progone novinari i predstavnici neovisnih institucija.


Ne dozvolimo da Hrvatska krene u tom pravcu, zato izađimo na izbore i promijenimo smjer kojim smo postali najkorumpiranija država EU.

Unatoč bojazni za vlastito zdravlje i vrućinama bolje je da svi izgubimo jedan ljetni dan nego izgubimo još 4 godine.

Izađite i promijenite. Birajte listu broj 13.”

A podršku Krešimiru Kuranu je dao i gradonačelnik Ploča, predsjednik Gradskog odbora SDP-a, Mišo Krstičević, istaknuvši kako dolina Neretve i jug Hrvatske imaju pravog predstavnika kao kandidata za Hrvatski sabor.

“Krešimir Kuran je visokokvalitetna mlada osoba, stručnjak u svom poslu, čovjek koji je oličenje poštenja i znanja. Uz visoke radne navike koje je pokazao i koje su dokazane, sigurno je najbolji izbor koji bi nas mogao predstavljati u Hrvatskom saboru” – rekao je Mišo Krstičević.