Sponzorirani članak

[PROMO] Restart pozvao birače na izbore, podrška Miše Krstičevića Krešimiru Kuranu

Predsjednik Županijskog odbora SDP-a i kandidat koalicije Restart u 10. izbornoj jedinici, Krešimir Kuran pozvao je birače da u nedjelju izađu na izbore i daju povjerenje listi broj 13.

“Drage Neretvanke i Neretvani,

5. srpnja 2020. odlučujemo o smjeru kojim će Hrvatska ići u iduće četiri godine. Tamna zavjesa se nadvila nad pojedine države Europe, smanjuju se ljudska prava, progone novinari i predstavnici neovisnih institucija.


Ne dozvolimo da Hrvatska krene u tom pravcu, zato izađimo na izbore i promijenimo smjer kojim smo postali najkorumpiranija država EU.

Unatoč bojazni za vlastito zdravlje i vrućinama bolje je da svi izgubimo jedan ljetni dan nego izgubimo još 4 godine.

Izađite i promijenite. Birajte listu broj 13.”

A podršku Krešimiru Kuranu je dao i gradonačelnik Ploča, predsjednik Gradskog odbora SDP-a, Mišo Krstičević, istaknuvši kako dolina Neretve i jug Hrvatske imaju pravog predstavnika kao kandidata za Hrvatski sabor.

“Krešimir Kuran je visokokvalitetna mlada osoba, stručnjak u svom poslu, čovjek koji je oličenje poštenja i znanja. Uz visoke radne navike koje je pokazao i koje su dokazane, sigurno je najbolji izbor koji bi nas mogao predstavljati u Hrvatskom saboru” – rekao je Mišo Krstičević.

 

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio