Sponzorirani članak

Praonica tepiha Sjaj – Strojno pranje tepiha dostupno u Dolini Neretve!

Vrata praonice tepiha Sjaj su službeno otvorena u ulici Zrinskih i Frankopana 165, Metković (uz cestu Metković-Kula Norinska, na predjelu Duvrat)!

 

Strojno pranje tepiha je moguće za sve tepihe širine do 3 metra i neograničene dužine. Proces pranja traje 15 minuta, a kompletan proces sa sušenjem traje do dva dana. Naravno, nudimo i usluge ručnog pranja za tepihe veće širine!


 

U ovoj kratkoj objavi predstavljamo njihove strojeve, a u daljnjem opisu i detaljno opisane faze kroz koje prolazi Vaš tepih.

 

1. faza – TRESAČ

Tepih prolazi kroz moćni tresač s rolo četkom koja uklanja dlake i prljavštinu na Vašem tepihu. Nakon toga, na redu su udaraljke čija je frekvencija od 5000 do 20000 udara u minuti koje uklanjaju sav neželjeni sadržaj.

 

2. faza – AUTOMAT ČETKE

Osam četki koje su raspoređene u 2 reda što dodatno omogućuje ravnomjerno pranje tepiha sa svih strana.

 

3. faza – CENTRIFUGA

Ispiranje Vašeg tepiha odvija se u premium centrifugi koja ima mogućnost ispiranja s obje strane te osigurava brzinu od 1200 o/min. Postotak vlage koji ostaje u tepihu je od 7-10 %.

 

4. faza – KOMORA

Vaš tepih sušimo u posebno dizajniranoj komori za sušenje. Agregat isušuje vlagu, ispuhuje topli zrak, te posjeduje moćne ventilatore koji omogućavaju da zrak kruži kroz komoru.

 

I za kraj, miris i pakiranje tepiha kako bi očuvani stigli na Vašu adresu!

 

Narudžbe možete slati putem telefonskog broja: +385 99 4846 141, Instagram directa ili na službeni e-mail: uslugesjaj23@gmail.com.

Također, za Vas imamo i uslugu prikupa i dostavljanja tepiha na Vašu adresu, koja je uključena u cijenu.

Veselimo se budućim suradnjama,

Vaš Sjaj!

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio