Sponzorirani članak

POGREBNO I CVJEĆARNICA SOKOL: Dostupnost 0-24 za sve usluge iz asortimana!

Povoljno izrađivanje ključeva, fotokopiranje, aranžmani od umjetnog i svježeg cvijeća te dostupnost 0-24 za sve pogrebne usluge!

Sve je to moguće u Pogrebno i cvjećarnica Sokol koji je se nalazi odmah iza “solitera” u ulici Vladimira Nazora (garaže).

Više informacija na 091 519 4802 ili posjetite službene facebook stranice – LINK


Iz Sokola podsjećaju da imaju potpisano partnerstvo s udrugom za solidarnu posmrtnu pripomoć – “Posmrtna pripomoć” stoga se u cvjećarnici možete učlaniti, ovjeravati Vaše knjižice te osigurati Vaša prava koja ste u prethodnom vremenu ostvarili.

“Svoje usluge obavljamo na kvalitetan i prepoznatljiv način. Poslovnom odgovornošću te stalnim ulaganjem u poboljšanje usluge i ponude gradimo ugled i povjerenje. U Vašim najtužnijim trenutcima preuzimamo sve obveze vezane za organizaciju i dostojanstven posljednji ispraćaj Vaših najmilijih.
Obratite nam se s punim povjerenjem” – poručuju iz Pogrebno i cvjećarnica Sokol.

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio