Sponzorirani članak

Počeli upisi u Učilici

Učilica je otvorila svoja vrata ovogodišnjim maturantima te najavila beskompromisni pohod na fakultete

Kao i ostali centri za pripremu državne mature poput Algebre ili Trinoma, Učilica Metković otvorila je upis u prvi ovogodišnji ciklus priprema za državnu maturu.


Učilica nastavlja sa svojim radom, nakon uspješne školske godine, gdje je ostvarila zavidne rezultate prolaznosti svojih polaznika od 94%. Za usporedbu, prolaznost na razini cijele Hrvatske je bila svega 70%. Kako doznajemo, od đaka koji su položili upisani predmet u Učilici, 88% njih je upisalo prvi izbor fakulteta koji su odabrali. Prolaznost hrvatskog i engleskog jezika, kao i matematike osnovne (B) razine je besprijekorna, 100%!

Podsjetimo se, Učilica je centar za poduku koji je specijaliziran za pripreme maturanata za državnu maturu. Njezin tim čini već više od deset predavača koji su magistri i profesori svojih predmeta te predaju na zavidnoj razini što govore i podaci uspješnosti Učilice za prošlu školsku godinu.

Pripreme i upisi su otvoreni iz svih obveznih predmeta državne mature: hrvatskog jezika, matematike i engleskog jezika te izbornih predmeta: fizike, kemije, biologije, politike i gospodarstva te psihologije. Satnice, programi i radni materijali prate u potpunosti ispitni katalog državne mature te na taj način ciljano pripremaju polaznike za ispite državne mature.

Pripreme su do sad pohađali učenici gimnazija i srednjih škola iz Metkovića, Ploča, Opuzena, Neuma, Čapljine, Ljubuškog, Vrgorca, Makarske, pa čak i učenici upisani u dubrovačke i splitske srednje škole sa prebivalištem u dolini Neretve.

Pripreme počinju u siječnju, a upisi su otvoreni do samog početka priprema ili do popune grupe polaznika.

Upisati se možete kontaktom na broj 099 6676 838 ili prijavom na Facebook stranici @ucilicametkovic, Instagram profilu ucilica_metkovic te putem e-maila [email protected] .