Sponzorirani članak

Otvorena ArenaBet kladionica u Pločama

Ubrzano otvaranje novih kladionica obilježilo je početak godine za ArenBet, a najbolji koeficijenti i najveća ponuda sportskih događaja privući će svakog sportskog znalca u najnoviju poslovnicu ArenaBet u Pločama.

ArenaBet, novi lanac sportskih kladionica u vlasništvu grupacije Arena (casino i automat klubovi), započeo je pohod na domaće tržište sportskog klađenja u 2021., a ove godine nastavlja ubrzanim koracima te je ovih dana otvorio svoju prvu poslovnicu i u Pločama na adresi Trg kralja Tomislava 7.


S novim otvorenjima na samom jugu Hrvatske, ukupan se broj fizičkih ArenaBet poslovnica popeo na 63. Zagriženi ljubitelji sporta u ArenaBetu mogu okušati svoju sreću u predviđanju sportskih rezultata u čak 20 sportova te za više od 200 natjecanja i 1000 sportskih događaja. Nogomet, košarka, tenis, rukomet, hokej na ledu, odbojka, vaterpolo, mali nogomet, stolni tenis, snooker, pikado i kriket samo su neke od popularnih opcija. Odaberite najdraži sport i predvidite rezultate uplatom listića našim operaterima ili na kladomatu u vašoj najnovijoj omiljenoj kladionici!

Za one koji se ne žele baviti sportskim statistikama i predviđanjima, a žele iskušati sreću i pokušati osvojiti vrtoglave dobitke, u ponudi je i Loto klađenje koje uključuje više od 20 zemalja diljem svijeta.

Za najnovije koeficijente i najbrže vijesti iz ArenaBet ponude, zapratite naše društvene profile ArenaBet: Facebook @ArenaBetKladionica i Instagram @arenabet_hr.

Budite i vi dio Arene!