Sponzorirani članak

Oliva ponovno otvara svoja vrata i to već na Dan žena!

Popularno pločansko mjesto za dobru klopu Oliva ponovno otvara svoja vrata i to već 08. ožujka na Dan žena u 19.00 sati! Na taj dan čekaju vas ni manje ni više nego izbor od 2 menija u 3 slijeda po cijeni od 15 eura po osobi.


Menu 1 uključuje pasta-salatu s paniranim ovčijim sirom na podlozi od mariniranog povrća u pesto genovese umaku, sporo pečeno carsko meso u umaku od tartufa, krumpir pod lugom preliven maslinovim uljem i za desert palačinke u Pošip šatou s kremom od zapečenog pistacija.

Menu 2 uključuje pasta-salatu s paniranim ovčijim sirom na podlozi od mariniranog povrća u pesto genovese umaku, file orade na podlozi od rikole i sušenih rajčica, krema od graška (hladno-topla varijanta) i za desert palačinke u Pošip šatou s kremom od zapečenog pistacija.

Dođite i provedite Dan žena u ugodnom ambijentu uz prekrasnu večeru i ne zaboravite rezervirati što prije jer je ponuda ograničena na 50 osoba.

Informacije i rezervacije na telefon i whatsapp 097 652 0040

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio