Sponzorirani članak

NOVOSTI iz Beauty Centar Sanja Ploče: Besplatan Test Tretman uklanjanja dlačica

Trajno uklanjanje dlačica omogućit će Vam da zaboravite na svakodnevnu depilaciju nogu, pazuha, ruku i ostalih dijelova tijela. Ljetne vrućine, urasle dlake, razne alergije, bol… Zašto se mučiti kada suvremena tehnologija i stručnost naših djelatnika ima rješenje? Trajno Uklanjanje Dlačica riješite će problem sa neželjenim i uraslim dlačicama, zauvijek. Neka vaša koža zablista u punom sjaju, brzo, efikasno i uz maksimalnu sigurnost.

Prvu skupina idealnih kandidata su svi oni koji žele dugotrajno ukloniti dlake sa određene zone. Na taj način će se riješiti britvice i klasične depilacije zauvijek.

Za razliku od klasičnih lasera i IPL uređaja, EFB Beauté® će s druge strane  jedini zadovoljiti svakoga klijenta. Iz razloga jer može raditi tretmane na svim tipovima kože cijelu godinu i uklanja dlake svih tipova. EFB Beaute® jedini u svijetu posjeduje patent za uklanjanje sijede, žute, bijele i riđe dlake


Drugu skupinu idealnih kandidata čine  klijenti koji imaju konkretan problem. Genetski problem  ili dlakavost zbog hormonalnog poremećaja. Česti problem su urasle dlake i urasle dlaka na trtici(Pilonidalna cista)

Treću skupina idealnih kandidata čine klijenti koji su već bili na sličnim tretmanima ali nisu zadovoljni. Mi vršimo popravke uz besplatne konzultacije i test tretman gratis.

Pripreme

Nekoliko bitnih uputa treba slijediti  neposredno prije samog tretmana kako biste se pripremili.

Klijent treba potvrditi da nije:

  • Bio u posjeti solariju posljednjih tjedan dana prije tretmana
  • Bio izložen višesatnom sunčanju u posljednjih tjedan dana prije tretmana
  • Konzumirao bilo kakve preparate koji utječu na ten (npr. BETAKAROTEN) u posljednja dva tjedna prije tretmana
  • Izbijeljivao dlake
  • Uklanjao dlačice invazivnom metodom (vosak, elektroepilacija «Epilady») u posljednja dva tjedna prije tretmana

Tijek tretmana

Dlake se skraćuju neposredno prije samog tretmana.  Klijent se može sam obrijati 2-3 dana prije tretmana običnom britvicom. Neposredno prije, moguće je staviti led ili anestetsku kremu na željenu zonu kako bi se smanjio osjet. Nanosi se gel i prislanja aplikator koji emitira intenzivnu pulsnu svjetlost (IPL) te uništava korijen dlake.

Vremenska duljina tretmana je relativno kratka i varira od tretmana do tretmana. Na primjer tretman pazuha traje 5 minuta, dok je za bikini zonu potrebno odvojiti 10 minuta.

Jako bitna stavka koja utječe na rezultat je ne preskakanje tretmana. Prva 2 tretmana su najvažnija za dugotrajne rezultate.

Oporavak

Blago crvenilo ili reakcija folikule dlake je najnormalnija reakcija. Zna pojaviti kod 10% klijenata i traje sat vremena nakon tretmana. Reakcija se može ublažiti ledom ili antibiotskom kremom.

Preporučeno je izbjegavanje solarija i jačeg sunca idućih 2-3 dana.

Rezultati će biti vidljivi nakon 15 do 20 dana. Sve daljne upute dobit ćete od našem stručnog tima.

Tri tjedna prije ponovnog tretmana, dlake se ne smiju tretirati nikakvim dotadašnjim metodama jer se postiže kontra efekt. Ako je koja dlačica i narasla, tipa na licu, skraćuje se isključivo škaricama

Sve važne informacije možete ponovo dobiti prije i nakon tretmana u Beauty Centar Sanja Ploče